inshAllah.com Moslim huwelijk site voor vrijgezelle Moslim en vrijgezelle Moslima

Contacteer ons

Om contact met ons op te nemen, geef meer uitleg over je vraag door een van de volgende items te selecteren:

CHATPROBLEEM

Het chatvenster wil niet openen

De pop-up blocker blokkeert ongewenste reclameboodschappen. Helaas, blokkeren sommige pop-up blockers ook de chatvensters

Je moet de pop-up blocker uitschakelen in de navigatiebalk of je browser door te klikken op Extra>> Internet Opties>> Privacy>> en vervolgens 'pop-up blocker' te ontvinken.

Chatgeschiedenis

Je chatgeschiedenis is niet opgeslagen, dus het is normaal dat je sommige berichten die je verzonden en ontvangen hebt daar niet terugvindt.

Echter, als sommige van je berichten niet in de map "verzonden berichten" van je mailbox staan, wil dit zeggen dat het contact de chatgeschiedenis heeft verwijderd of je geblokkeerd heeft en dus liever geen berichten meer wenst te ontvangen.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Je kan het antwoord op je vraag niet terugvinden?

TOEGANG VOOR LEDEN

You have not received your password

Om dit te doen, klik je op "wachtwoord vergeten" op de inlogpagina. Vul vervolgens je e-mailadres in. Je ontvangt een link om je wachtwoord te wijzigen.

Je nickname en je wachtwoord werken niet

IAls je je niet kunt inloggen, controleer dan de spelling van je 'nickname' of 'wachtwoord' door te verwijzen naar de e-mail die je ontving bij registratie.

Je kan de registratie niet voltooien

WWanneer je je registreert, wordt een bevestigingsmail verstuurd naar je persoonlijke mailbox. Je moet klikken op de link om je registratie te voltooien en op je account in te loggen.

CAls je deze e-mail niet ontvangt, controleer dan je junkmail folder. Neem contact met ons op via het contactformulier. Je kan het antwoord op je vraag niet terugvinden?

MELD ONGEPAST GEDRAG

MELD EEN ONGEPASTE ADVERTENTIE

Om een ​ongepaste advertentie te melden, gebruik dan de 'Meld een probleem met deze advertentie' module, weergegeven door dit pictogram alerter

- Wanneer je dit meldt, kan de claim worden verwerkt.
- Indien je het nog niet meldde, gelieve het toch te doen, zodat we actie kunnen ondernemen en eventuele sancties kunnen rechtvaardigen.

Meld een bericht als aanstootgevend of ongepast

Om een aanstootgevend of ongepast bericht te melden, moet je een kopie van het bericht naar de webmaster sturen via de link 'Meld een probleem met de boodschap' in het chat- of berichtvenster.

- Wanneer je dit meldt, kan de claim worden verwerkt.
- Indien je het nog niet meldde, gelieve het toch te doen, zodat we actie kunnen ondernemen en eventuele sancties kunnen rechtvaardigen.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Je kan het antwoord op je vraag niet terugvinden?

MAIL

You no longer wish to receive your messages/Flashes/visits per email

Je wenst je berichten / Flashes / bezoeken per e-mail niet meer te ontvangen Om de optie waarmee u je 'berichten' ,'flitsen' en ' bezoeken' in uw mailbox ontvangt uit te schakelen, moet je alleen:
op 'Mijn account' klikken en vervolgens op de 'Mijn waarschuwingen' tab en de desbetreffende optie (bericht /flash / bezoek) ontvinken.

Je wil niet langer berichten ontvangen van een profiel ontvangen

Om geen 'mail' of 'kattebelletjes' van een inshallah lid te ontvangen, klik je op het pictogram wanneer je een e-mail of chatbericht ontvangt, of je kan naar het profiel van de persoon gaan en deze op je blacklist toevoegen
Opmerking: Je kan de blacklist van je profiel bekijken in 'My Personal Space' op de thuispagina door te klikken op.

Je kan het ook opnieuw herinstellen indien nodig.

Je contactpersoon ontvangt je berichten niet

Als iemand je vertelt dat hij / zij je berichten niet ontvangt, zijn er twee mogelijke redenen: - Je contactpersoon voegde je toe aan zijn/haar blacklist. Om je berichten opnieuw te kunnen ontvangen, moet de contactpersoon je van de blacklist verwijderen die toegankelijk is vanop 'My Personal Space' door te klikken op of via de snelle navigatie.
- Je contactpersoon heeft je weggefilterd en wil niet langer berichten van een bepaalde groep profielen ontvangen. Om opnieuw je berichten te ontvangen, moet hij/zij je toevoegen aan 'Favorieten'.

Sommige berichten zijn verdwenen

Je ontvangt een e-mail om je op de hoogte te houden van een bericht, een flitser of een bezoek:

Als de interactie verdwijnt wanneer je de site bzoekt, heeft je contact zijn account verwijderd of is zijn account verwijderd door het team van moderators.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Je kan het antwoord op je vraag niet terugvinden?

JE ACCOUNT

Nickname veranderen

Je nickname kan niet worden gewijzigd. Je moet opnieuw registreren om het te veranderen.

Wachtwoord wijzigen

Om je wachtwoord te wijzigen, ga je naar 'Mijn account' in het hoofdmenu, en klik op de 'edit' onder de hoofding 'wachtwoord'.

Je hoeft slechts één keer je oude wachtwoord in te voeren, en het nieuwe twee keer om de wijziging te bevestigen.

Wijziging van e-mailadres

Om uw wachtwoord te wijzigen, ga naar 'Mijn Account' in het hoofdmenu en klik op de 'edit' onder de hoofding 'E-mailadres'.

Je moet nu je nieuwe e-mailadres invullen. Je zal een een bevestigingsemail van de wijziging ontvangen op je nieuwe e-mailadres.
Wanneer het nieuwe adres is bevestigd, zal je e-mailaccount worden gewijzigd.

Foto toevoegen / verwijderen

Om een foto op je profiel toe te voegen / verwijderen, klik op 'Mijn Foto's' in 'My Personal Space', vanaf de 'snelle navigatie' of onder 'mijn profiel' en doe het volgende: - max 6 foto's
- JPEG (.. Jpg jpeg) en / of GIF (gif).
- 10 MB maximum per bestand

Als je foto 'onder moderatie' verschijnt, betekent dit dat de foto door ons gevalideerd moet worden.
Eenmaal gevalideerd, wordt het zichtbaar in je profiel.
Als het verdwijnt, is je foto niet toegestaan.

De volgende soorten foto's zijn afgewezen:
- Groepfoto's
- Wazige foto's
- Ongepaste foto's (topless of anderszins)
- Slecht ingelijste foto's
- Foto's op afstand
- Oude foto's
- Foto's met e-mailadres (sen)
- Reclamefoto's
- Tekeningen, foto's die niet aan jou toebehoren
- Slecht ingelijst
-...

Foto's alleen toegankelijk via uw favorieten

Wanneer je een foto toevoegt, heb je de mogelijkheid om deze alleen aan je favorieten toe te voegen. Om dit te doen, klik je op "Alleen voor mijn favorieten 'onderaan de foto.

Op deze manier is je foto alleen zichtbaar voor je favorieten.

Enig ander lid kan alleen een thumbnail van je foto zien en wanneer erop geklikt wordt, verschijnt de boodschap dat ze bij je favorieten moeten zitten om de foto te kunnen bekijken.

Bewerk mijn advertentie

Om uw advertentie te wijzigen, klik op 'Wie ben ik?' in 'My Personal Space', in de 'snelle navigatie'

Het volgende zal ertoe leiden dat je onmiddellijk verwijderd wordt:
- E-mailadressen
- Postadressen
- Telefoonnummers
- Advertenties

Kies de weergavetaal van de website

Om de weergavetaal op de site te veranderen, ga naar 'Mijn Account' in de rechterbovenhoek van uw homepage, kies dan uw voorkeuren in de 'Taalkundige en geografische voorkeuren' aan de onderkant van de pagina.

Je bent verbannen

Door je te registreren, accepteer je de voorwaarden van het Inshallah.com charter, die de filosofie van de site weerspiegelt. In het geval van niet-naleving van dit beleid, wordt je gewaarschuwd, tijdelijk geschorst of permanent verbannen van de site.

Probleem met je e-mailadres

Een bericht is verstuurd naar ons ivm uw e-mailadres.
- Je kunt je e-mailadres op het tabblad Mijn account veranderen, door te klikken op Bewerken en nieuwe adres invoeren.
- In uw huidige mailbox, kunt je inshallah.com mails uit je spam halen door ons een bericht via het formulier hieronder te sturen.

Neem contact met ons op via het contactformulier. vraag niet terugvinden?

SUGGESTIE

PARTNERSCHAP

ADVERTEREN

MEDIA